Συχνές ερωτήσεις καταναλωτών

Τα αξεσουάρ Sanco τοποθετούνται εύκολα;

Ο τρόπος τοποθέτησης των αξεσουάρ είναι εξαιρετικά απλός και πρόσθετα υποδεικνύεται στο έντυπο “Οδηγίες Τοποθέτησης” που υπάρχει σε κάθε μας συσκευασία. Πολύ εύκολα, χωρίς ειδικά εργαλεία, ακολουθώντας τα σκίτσα του εντύπου, μπορείτε να τοποθετήσετε τα νέα σας αξεσουάρ, χωρίς τη βοήθεια ειδικού τεχνίτη.

Πώς να καθαρίζω τα νέα αξεσουάρ Sanco που αγόρασα;

Οι οδηγίες καθαρισμού των αξεσουάρ Sanco υποδεικνύονται γραπτώς και στο ειδικό έντυπο “Οδηγίες Καθαρισμού”, που υπάρχει σε κάθε μας συσκευασία. Ωστόσο, οι επιλεγμένες πρώτες ύλες των προϊόντων μας και δευτερευόντως οι απλές και εύλογες οδηγίες καθαρισμού είναι αυτές που θα σας χαρίζουν για πάρα πολλά χρόνια λαμπερά και καινούρια αξεσουάρ μπάνιου.
Ωστόσο, τραχιά υφάσματα, συρμάτινα σφουγγαράκια, λειαντικά υλικά, όξινες ουσίες και διαλύτες με βάση την αμμωνία, πρέπει να αποφεύγονται. Τα προϊόντα χρήσης που ενδείκνυνται για τον ανοξείδωτο χάλυβα (κρέμες ή αφροί), μπορούν να χρησιμοποιηθούν, εφαρμόζοντας ένα λεπτό στρώμα του προϊόντος με ένα υγρό βαμβακερό ύφασμα. Κατόπιν, πλύσιμο με ζεστό νερό και στέγνωμα με ένα μαλακό, στεγνό ύφασμα, γυαλίζουν άψογα τις επιφάνειες.

Πως μπορώ να ανακαινίσω το μπάνιο μου;

Τα αξεσουάρ μπάνιου Sanco, με την ποιότητα και την αισθητική τους, κάνουν αισθητή την παρουσία τους και δίνουν με έμφαση την αίσθηση της διακριτικής πολυτέλειας  και της ανανέωσης στα μπάνια που ανακαινίζονται. Ταυτόχρονα, έχουν τη δυνατότητα να προσαρμοστούν κατά την τοποθέτησή τους σε υπάρχουσες υποδοχές.

Που μπορώ να βρω προϊόντα Sanco;

Τα αξεσουάρ μπάνιου Sanco πωλούνται σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών υγιεινής ή κιγκαλερίας σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού.

Η Sanco και τα προϊόντα της είναι φιλικά προς το περιβάλλον;

Η εταιρία Sanco, είναι ίσως μία από τις ελάχιστες εταιρίες που είναι σε θέση να αποδείξει τους ισχυρισμούς της για την εγγυημένη ποιότητα των παρεχόμενων αγαθών και υπηρεσιών της προς το ελληνικό καταναλωτικό κοινό, αλλά και την έμπρακτη συμβολή της στην προστασία και τη φροντίδα του περιβάλλοντος.
Δείτε στη αντίστοιχη ενότητα “Ποιότητα-Εγγύηση”

Τα προϊόντα της Sanco έχουν εγγύηση;

Οι επιλεγμένες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε, οι διαρκείς επενδύσεις στις υποδομές μας και ο συνεχής έλεγχος της παραγωγής διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων μας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να παρέχουμε 12ετή εγγύηση.