ονειρεύομαι σημαίνει εξελίσσομαι

ονειρεύομαι σημαίνει εξελίσσομαι

H sanco ιδρύθηκε το 1980 και από τα πρώτα της βήματα εξειδικεύτηκε αποκλειστικά στο σχεδιασμό και την παραγωγή αξεσουάρ μπάνιου. Σήμερα, μετά από 35 χρόνια επιτυχούς και ανοδικής πορείας, παραμένει η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, που σχεδιάζει και παράγει, in house, αξεσουάρ μπάνιου. Λειτουργεί σε ιδιόκτητο κτήριο 12.000 τ.μ. που βρίσκεται σε έκταση 17.000 τ.μ. στη βιομηχανική ζώνη Κορωπίου Αττικής. Διαθέτει υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, επιλεγμένα εξειδικευμένο προσωπικό, παράγει αξεσουάρ μπάνιου υψηλής αισθητικής και εγγυημένης ποιότητας. Πληροί όλες τις ευρωπαϊκές και διεθνείς προδιαγραφές ελέγχου ποιότητας παραγωγής και προστασίας του περιβάλλοντος. Φιλοσοφία και πρακτική της είναι ο διαρκής εκσυγχρονισμός και η εξέλιξη.

εμπιστοσύνη

Μακρόχρονοι δεσμοί εμπιστοσύνης με πελάτες, συνεργάτες, προμηθευτές. Μια μεγάλη βιομηχανία με ανθρώπινο, οικογενειακό χαρακτήρα.

ευθύνη

Απαντάμε στις προκλήσεις του διεθνούς ανταγωνισμού, παράγοντας κορυφαία αξεσουάρ μπάνιου και πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον, στον εργαζόμενο, στον καταναλωτή.

όραμα

Εμπνευσμένο design, κορυφαία ποιότητα, πρωτοπορία στην κατασκευή. Διαρκής εκσυγχρονισμός της επιχείρησης, συνεχής παρουσίαση νέων σειρών - προϊόντων. Το μπάνιο ένας ονειρικός, υδάτινος κόσμος.

στόχος

Σήμερα η sanco πρωταγωνιστεί και στη διεθνή αγορά. Στόχος μας είναι η περαιτέρω εξάπλωση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων, σε περισσότερες από 60 χώρες του κόσμου.

ελληνικό προϊόν

Φέροντας με υπερηφάνεια τη σήμανση, made in Greece, η sanco συνεχίζει να εμπνέεται, να σχεδιάζει και να παράγει αξεσουάρ μπάνιου αποκλειστικά στην Ελλάδα.

έκθεση

Σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα 350 τ.μ. έχει σχεδιάσει και παρουσιάζει στους επισκέπτες της, ολοκληρωμένες προτάσεις τοποθέτησης αξεσουάρ μπάνιου σε προσομοιώσεις σύγχρονων μπάνιων υψηλής αισθητικής. Παράλληλα, ανά stand εκθέτει τις σειρές της με όλα τα προϊόντα που την απαρτίζουν.