Συχνές ερωτήσεις εμπόρων

Τα προϊόντα της Sanco είναι αποκλειστικά δικής της παραγωγής ή υπάρχουν και εισαγόμενα;

Η Sanco είναι μια υπερσύχρονη παραγωγική μονάδα όπου όλα τα προϊόντα μας παράγονται κατ’ αποκλειστικότητα από εμάς. Από το σχεδιασμό τους, έως και την τελευταία πινελιά φινιρίσματος φέρουν την υπογραφή μας, είναι άμεσα παραδοτέα, και συνοδεύονται από την πολυετή εγγύηση που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Ποιά είναι η θέση της Sanco στην ελληνική αγορά;

Η δική σας προτίμηση και η προσπάθειά μας να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας και να βελτιωνόμαστε διαρκώς, έχουν φέρει τη Sanco πολύ ψηλά στην αναγνωρισιμότητα, τη ζήτηση και την παρουσία της στον εμπορικό κόσμο, καθιστώντας την κυρίαρχο στον τομέα του αξεσουάρ και εγγύηση για την αξιοπιστία των έμπορων που μας εμπιστεύονται.

Τι υλικά χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των αξεσουάρ;

Η πρώτη ύλη που χρησιμοποιεί η Sanco είναι ορείχαλκος (μπρούτζος), ένα ευγενές μέταλλο με υψηλές αντοχές στο χρόνo και άριστη συμπεριφορά στην επεξεργασία του. Ταυτόχρονα, διαθέτουμε την τεχνογνωσία ώστε να μπορούμε με πολύ αυστηρά κριτήρια να επιλέγουμε άριστη ποιότητα  δευτερευουσών υλών (κρύσταλλα, γυαλιά, πλαστικά κ.ά.).

Ποιός είναι ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων;

Η πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγή μας, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ο άριστα οργανωμένος τομέας εξυπηρέτησης πελατών και παραγγελιοληψίας, οι λειτουργικοί αποθηκευτικοί χώροι και τέλος το πλήρες δίκτυο διανομών (πωλητές/μεταφορικά μέσα) που διαθέτουμε καθορίζουν άριστους χρόνους παράδοσης των προϊόντων μας, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Ποιά η θέση της Sanco στην παγκόσμια αγορά;

Η δυναμική παρουσία της Sanco στις διεθνείς εκθέσεις, η αποδοχή των προϊόντων μας από το διεθνές αγοραστικό κοινό, η οικολογική πρακτική και συνείδησή μας σ’ όλη τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων μας, αλλά και το ανήσυχο πνεύμα του Έλληνα για καινοτόμες ιδέες δίνουν στην εταιρία μας ήδη, μια πολύ καλή θέση στην παγκόσμια αγορά.

Υπάρχει ποικιλία στα προϊόντα της Sanco;

Η Sanco διαθέτει μια τόσο μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ μπάνιου, ως προς την τιμή αλλά και το ύφος τους, που ελάχιστες εταιρίες παγκοσμίως διαθέτουν. Με αδιαμφισβήτητη ποιότητα σε κάθε περίπτωση, μπορεί να καλύψει πλήρως την κάθε απαίτηση των πελατών σας. Η διαρκής ενημέρωσή μας για τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης και το γεγονός ότι είμαστε οι ίδιοι παραγωγοί και μπορούμε να καθορίζουμε άμεσα τις τιμές πώλησης των προϊόντων μας, μας κάνουν ένα πολύτιμο, συνεπή και άριστο προμηθευτή για εσάς.

Τα αξεσουάρ μπάνιου που διαθέτετε είναι αυτά που βρίσκονται στην σελίδα και στους καταλόγους σας;

Εκτός από την ποικιλία των αξεσουάρ που διαθέτουμε στην ιστοσελίδα μας και στους καταλόγους μας, ανάλογα με την παραγγελία μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε προϊόν ώστε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες σας.

Ποιο είναι το δυνατό σας σημείο που σας διαφοροποιεί στον ανταγωνισμό;

Η Sanco είναι μια υγιής, διαρκώς αναπτυσσόμενη ελληνική βιομηχανική μονάδα που εμπορεύεται τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά και ταυτόχρονα τα εξάγει.
Η ποιότητα των προϊόντων μας που έχει διακριθεί ακόμα και στις δύσκολες ευρωπαϊκές αγορές, η εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στον πελάτη μας πριν και μετά την πώληση, η ικανότητά μας ως παραγωγοί να συγκρατούμε τις τιμές μας σε πολύ ανταγωνιστικά επίπεδα σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων μας και την εγγύησή τους, είναι τα σημεία υπεροχής της Sanco.