ποιότητα & εγγύηση

ποιότητα & εγγύηση

Η sanco, πρωτοπόρα εταιρία στη βιομηχανία των αξεσουάρ μπάνιου σε όλους τους τομείς της δράσης της, είναι σε θέση να αποδείξει τους ισχυρισμούς της για την ποιότητα των παρεχόμενων αγαθών και υπηρεσιών της προς το ελληνικό και παγκόσμιο καταναλωτικό κοινό. Αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο να εξασφαλίζει στους συνεργάτες, τους προμηθευτές και τους πελάτες της αισθήματα ασφάλειας και εμπιστοσύνης που διαμορφώνουν γερές και μακροχρόνιες εμπορικές συνεργασίες με σημαντικά οφέλη και για τις δύο πλευρές. Ταυτόχρονα, οι αποδείξεις καλύπτουν και την έμπρακτη συμβολή της εταιρίας στην προστασία και τη φροντίδα του περιβάλλοντος.

ποιότητα

Η εταιρεία έχει εγκαταστήσει και λειτουργεί Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νέου Διεθνούς Προτύπου ISO 9001:2008. Το Σύστημα αυτό διασφαλίζει ότι όλα τα τμήματα της εταιρείας λειτουργούν με αυστηρές προδιαγραφές, κάτω από συνεχή έλεγχο, στοχεύοντας στην πλήρη κάλυψη των υψηλών απαιτήσεων των πελατών της. Από τον έλεγχο της ποιότητας των πρώτων υλών και της παραγωγικής διαδικασίας, έως την παράδοση των προϊόντων και την εξυπηρέτηση του πελάτη μετά την πώληση, η εταιρία εγγυάται μια άψογη σχέση -που παραμένει σταθερή με ένα αριθμό πελατών που διαρκώς αυξάνεται.

Τα προϊόντα μας από το σχεδιασμό ως και το τελικό στάδιο κατασκευής και φινιρίσματός τους διακρίνονται πάνω απ'όλα για την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά τους και την εξαιρετική ποικιλία τους. Μπορούν να τοποθετηθούν σε νέες και παλιές μονοκατοικίες ή πολυκατοικίες, σύγχρονα νεόδμητα συγκροτήματα μονοκατοικιών, κρουαζιερόπλοια, μικρές ή τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες, υπερπολυτελείς βίλες, δημιουργώντας τις καλύτερες των εντυπώσεων για πολλά χρόνια.

εγγύηση

Τα προϊόντα της SANCO καλύπτονται από 12ετή εγγύηση (chrome), έως 30ετή εγγύηση (ανοξείδωτο ατσάλι), 5ετή εγγύηση (gold, special color).

Η sanco σχεδιάζει και κατασκευάζει αξεσουάρ μπάνιου με ελεγχόμενες και ανώτερες ποιοτικά πρώτες ύλες και με καινοτόμες τεχνολογικά διαδικασίες που έχουν κοινό γνώμονα το σεβασμό και την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και τη διατήρηση των αξεσουάρ που αποκτήσατε σε άριστη κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

νανοτεχνολογία

Τα αξεσουάρ μπάνιου επεξεργάζονται με μεθόδους και υλικά νανοτεχνολογίας, που τους εξασφαλίζει τη μέγιστη αντοχή σε φθορές, προστασία από άλατα και αποτυπώματα χεριών.

οδηγίες καθαρισμού

Για τον σωστό καθαρισμό των αξεσουάρ μπάνιου που μόλις αποκτήσατε, πλένετε με ζεστή σαπουνάδα, ξεβγάζετε με άφθονο νερό και τα στεγνώνετε με μαλακά υφάσματα, που δεν θα τα χαράξουν. Τα προϊόντα καθαρισμού (υγρά, κρέμες -χωρίς μικρόκοκκους-, ή αφροί) καθώς και ήπια καθαριστικά αλάτων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα.

ANTENΔEIKNΥTAI η χρήση συρμάτινων και μεταλλικών προϊόντων καθαρισμού, καθώς και η χρήση οξέων, προϊόντων που περιέχουν χλώριο και ισχυρών απολυμαντικών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Φροντίζετε για το συχνό αερισμό του μπάνιου από τους ατμούς που θαμπώνουν τα αξεσουάρ.

Η εγγύηση που καλύπτει τα προϊόντα μας ισχύει εφ' όσον καθαρίζονται και συντηρούνται σωστά.