φινίρισμα

Προτάσεις φινιρίσματος αξεσουάρ μπάνιου exclusively for you. Για όλους εσάς, που δίνετε σημασία στην τελική λεπτομέρεια, που κάνει τη διαφορά, στο χώρο του μπάνιου.

Κορυφαία ευελιξία στην εξυπηρέτησή σας, μέσα από μια ευρύτατη γκάμα επιλογών, που κινούνται στην αιχμή της πρωτοπορίας. Διαθέτοντας εξολοκλήρου καθετοποιημένη μονάδα κατασκευής και μην έχοντας την κουλτούρα της μαζικής παραγωγής, η sanco λειτουργεί σαν EXCLUSIVE BOUTIQUE στον ευαίσθητο τομέα του φινιρίσματος αξεσουάρ μπάνιου. Από την αστραφτερή λάμψη του GOLD μέχρι την λιτή, βιομηχανική αισθητική του SATINE NICKEL, από την εκλεπτυσμένη, sophisticated πολυτέλεια του ROSE GOLD μέχρι την επιθετική, πρωτοποριακή δυναμική του BLACK CHROME, το φινίρισμα των αξεσουάρ μπάνιου, με την υπογραφή sanco, προσφέρει το τελικό άγγιγμα υπεροχής.

Επισκεφτείτε την έκθεση αξεσουάρ μπάνιου sanco, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, στο Κορωπί και ανακαλύψτε την πρόταση φινιρίσματος sanco, που ταιριάζει στις δικές σας, μοναδικές ανάγκες και αναδεικνύει την ξεχωριστή αισθητική του προσωπικού σας γούστου στο μπάνιο.

χρώματα

Κορυφαίες προδιαγραφές κατασκευής, άριστες πρώτες ύλες, απόλυτη ανθεκτικότητα στις φθορές και το χρόνο. Από την φωτεινή καθαρότητα του WHITE μέχρι τη σκοτεινή μαγεία του BLACK, από την αυστηρή γοητεία του BLUE μέχρι το φλογερό ταπεραμέντο του RED, το χρώμα των αξεσουάρ μπάνιου, με την υπογραφή sanco, είναι η τελευταία πινελιά κορυφαίας αισθητικής, στο χώρο του μπάνιου σήμερα.

Ελάτε στη sanco και ανακαλύψτε τις ανεξάντλητες, χρωματικές επιφάνειες, που μπορούμε να δημιουργήσουμε για σας. Συζητήστε με τους ειδικούς συνεργάτες μας και εξασφαλίστε λύσεις tailor made στην αισθητική και τις ανάγκες του μπάνιου σας.