επεξήγηση σημάτων

Η επεξήγηση των σημάτων της sanco αναφέρει με συνοπτικό τρόπο, ενδιαφέρουσες αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για την ιστορία και τη φιλοσοφία της εταιρίας, αλλά και τις πρακτικές σχεδιασμού και παραγωγής των αξεσουάρ μπάνιου.

katsieris bros

Αμιγώς οικογενειακή εταιρία, ιδρύθηκε το 1980 από τους Νίκο και Αντώνη Κατσιέρη. Εδρεύει στο Κορωπί Αττικής.

100% made in Greece

Κάθετη μονάδα παραγωγής για 100% ελληνικά προϊόντα, σε όλη την παραγωγική τους διαδικασία. Από το σχεδιασμό μέχρι το τελικό φινίρισμα.

projects

Αξεσουάρ για τοποθέτηση σε μπάνια μεγάλων κατασκευών, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

hotels

Αξεσουάρ μπάνιου για τοποθέτηση σε ξενοδοχειακές μονάδες, κάθε δυναμικής δωματίων για κάθε ανάγκη και διαβάθμιση πολυτέλειας.

12 years guearantee

Τα αξεσουάρ μπάνιου της sanco καλύπτονται από 12ετή εγγύηση (Chrome), έως 30ετή εγγύηση (Ανοξείδωτο ατσάλι), 8ετή εγγύηση (Gold, Special colors) και 5ετή εγγύηση (Bronze).

maritime

Αξεσουάρ μπάνιου ειδικών προδιαγραφών, για τοποθέτηση σε ιδιωτικά ή επαγγελματικά σκάφη και πλοία.

home

Αξεσουάρ για τοποθέτηση σε wc ή μπάνιο. Από το μικρότερο wc της γκαρσονιέρας έως και τα πολυτελέστερα μπάνια μιας πολύχωρης βίλας.

sanco lab-oratories

Επιδιώκουμε τη δυναμική συνεργασία μεταξύ βιομηχανικών σχεδιαστών και του έμψυχου δυναμικού της πραραγωγής μας, για να σχεδιαστεί και να παραχθεί ό,τι φέρει την υπογραφή sanco, in house.

be spoke

Αξεσουάρ μπάνιου που σχεδιάζονται, παρουσιάζονται σε φωτογραφίες 3D και παράγονται στον αριθμό τεμαχίων που θα ζητηθεί. Κατόπιν συνεννόησης με εξειδικευμένο αντιπρόσωπο της sanco.

soft closing system

Σήμανση για χαρτοδοχεία, με σύστημα επιβράδυνσης του κλεισίματος του καπακιού. Διαθέτει ειδικό μηχανισμό, κατασκευής sanco.

nanochrome

Ειδική επεξεργασία κατά την επιχρωμίωση (φινίρισμα), με μεθόδους και υλικά νανοτεχνολογίας, για την extra λάμψη του χρωμίου και τη διατήρησή της στα αξεσουάρ.